som

Libélula Verde és un projecte editorial vinculat a l’Associació d’Ecologia Social que té com a objectiu la difusió de les idees llibertàries, així com també les relacionades amb l’Ecologia Social, filosofia que fa una anàlisi crítica de la relació entre la nostra espècie i el món natural del qual formem part.

  • SOM una associació llibertària-ecologista que té com a objectiu donar a conèixer les idees de l’Ecologia Social. Així com fomentar el debat constructiu i l’intercanvi d’idees, amb la finalitat de superar l’actual règim capitalista. 
  • ESTEM AQUÍ per a incentivar la crítica i l’autocrítica, per a construir, per a canviar, per a transformar, per a avançar cap a un món més just més lliure i més humà.
  • TREBALLEM sobre la base de diferents eines, com ara xerrades, debats, cinema fòrums, tallers monogràfics …, sent la més important de totes elles la nostra editorial, Libélula Verde Ediciones.

 

Partim de la premissa que tots els éssers naturals es relacionen de manera holística, i per això no necessiten autoritats, ni cap comandament centralitzat, sinó que s’autoregulen com la naturalesa. Per això l’Ecologia Social es desenvolupa a cavall entre l’ecologisme i l’anarquisme, amb la gestació d’institucions lliures, localistes i interconnectades en xarxes federatives biorregionals. A partir d’aquest nou canvi de paradigma, es pretén solucionar les crisis ecològiques, econòmiques i socials causades en gran part pel Capitalisme d’Estat.

«Partim de la premissa que tots els éssers naturals és relacionin de manera holística, i per això no necessiten autoritats, ni cap comandament centralitzat, sinó que s’autoregulen com la naturalesa. Per això l’Ecologia Social és desenvolupa a cavall entre l’ecologisme i l’anarquisme, amb la gestació d’institucions lliures, localistes i interconnectades en xarxes federatives biorregionales. A partir d’aquest nou canvi de paradigma, és pretén solucionar els crisi ecològiques, econòmiques i socials causades en gran part pel Capitalisme d’Estat»  Murray Bookchin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *